31/12-09

sista dagen år 2009, s.k. 09, det var bäst. alla minnen med er, för många och underbara, Visby, linns pappa, katrineholm, grönan, lilla julafton, discot, men tyvärr inte nåt falun. sjukt fina är ni och fler minnen kommer det bli.

nu kommer 2010, 010 ♥ hjälp mig göra det här året det bästa som hänt oss alla. jag älskar er. ta åt er av varje bokstav.

ellen

Ellen 'hjärta' Linn


Ny video, det kan ju bara inte bli finare ♥

Fb, Gh, sims 3 --> Mitt liv

Jepp, det är vad jag gör på dagarna här på lovoet! :S Facebook, Guitar Hero och The Sims 3. Men när jag kommer till pappa på söndag ska jag faktiskt försöka plugga lite.

Idag ska jag (s.k. "om jag inte är för trött") gå lite på stan med Vilma, annnars blir det väl rubriken, imorgon ska jag möjlitvis träffa Mira och sen på kvällen är ska vi ha gäster, bl.a. kommer Lovisa! ♥

Och ja, jag vet. Jag är sämst på att lägga ut bilder. Men det kommer. Någon gång...

Puss

Anton har vunnit pris...

... för den mest minst roliga människan på jorden. Dum är han också.


Idag har jag typ inge gjort något alls, gick lite på stan med mamma och Vilma och kom hem med ringar och armband.

Aja, nu ska jag spela sims och sen sova :)

Puss

- @ Lovisa's!!!

Sitter här hos Lovisa med hennes min dator!!! Måste ju testa eftersom att jag ska ju få en sån! Haha, fast knapparna är skitsmå och siter på helt fel ställen" x)) Wellwell! Nu ska jag var lite social mot Lovisa! :)

Puss<3

What the #@¤k .

Haha, asså, jag vet inget om rubriken jag bara tryckte på litte knappar x)

Aja, om typ en och en halv timme kommer alla gäster! Då ska vi först äta lunch/middag och sen ska vi öppna alla jullklappish!!! :D Aja, jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera, men jag jag har listat ut att jag bloggar för att jag ska kunna titta tillbaka på det jag har skrivit när jag blir äldre, inte för att få besökare och bli känd.

Puss<3

Julafton i morgon oxå! :D

Haha, glömde skriva att Olles mamma och pappa också kommer! Ska ta kort på vår julgran imorgon när alla klappar ligger under den! x)


Aja, nu ska jag gå och vara social! :)
Puss<3


Juldagen

Tjatja!

Haha, jag måste ju vara dum i huvudet. Tre gånger på rad så skrev jag e istället för a :P

Idag ska vi åka till mamma och imorgon ska vi fira julafton med henne, Olle, hans barn, Olles syster, hennes barn, mormor, morfar och morbror. Haha, ÄNNU FLER JULKLAPPAR!!! :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel!!! De bästa låtarna är World behind my wall, Darkside of the sun och Forever now. Haha, igår satt jag uppe i mitt rum i typ tre timmar och lyssnade igenom alla skivorna! x)

Aja, nu ska jag spela Sims! Jaa, har blivit beroende igen x)

Puss<3


JULAFTON...

... rocks my but. Ingen fattar??? Bra ")

Har ni haft en bra dag?? Det har min! Först på morgonen öppnade vi morgonpresenterna, kläder!!! ;) Me like! Jag fick en blå tunika/klänning från Cubus och en svart bolero (också Cubus). Sen fick jag, Vilma och Axel även 100 dollar var för när vi ska till New York. En dollar är ungefär 7.50 så vi fick ca. 750 kr var att handla för i NY! :D Love it! ;)

Klockan ett kom Karins syster, hennes man, deras två barn och Karins och Lenas mamma. Då åt vi och sen var det Kalle Anka! Vad gör man annars klockan tre på julafton?? Sen öppnade vi julklappar! Haha, favoritdelen!!! x)) Först kom tomten med Tokio Hotel skivan! :D))))))) I looove it!! Tack tomten/pappa!!! Sen fick jag mest skivor! Med det är fett bra eftersom att det var typ det jag önskade mig! Jag fick Secondhand Serenade; A twisty in my story, Rihanna; Rated R, Beyoncé; I am... Sasha Fierce och Miley Cyrus; The time of our lives. Sen fick jag Tillsammans; trejde boken, lackleggings, en plånbok, ett nagellack och ögonskugga i massor. Har säker glömt något but anyways :P Är fett nöjd med allt!! Just nu går Secondhand Serenade på hösta typ 24!!

Nu ska jag gå ner och vara social!! :P

Puss


GOD JUL BLOGGEN OCH (ALLA -.-) ELVA BLOGGLÄSARE!!!

Kommer antagligen inte uppdatera mycket idag, eftersom att det kommer vara mycket julstök och så. Men jag lovar jag ska försöka! :D

Ha en sjuukt bra jul alla underbaraste!!! Saknar er Linn, Mira, Bea, Elin, Johanna, Louise m.fl.!! <3

//E

-_- Rubrik -_-

Tjabahuu bloggen!

Nu är jag hemma från Uppsala. Där hälsade vi först på farfar och sen åkte vi hem till Anna (faster) och bytte julklappar och fikade. Jag fick ett halsband och tre par örhängen suuperfiina!!! :)

Nu är jag iaf hemma och om nån timme ska vi lägga alla julklappar under granen! IMORRON ÄR DET JULAFTON GUYS!!! Haha, det påminner mig om min låstatsbror som skulle skriva "the good guy" och ist skrev "the good gay" x) Haha! Kill me! xDD

Aja, nu ska jag tönte sims ;)
Puss


Tjabalabbahej x)

Haha T Ö N T

Godmorgon bloggen!

22.00 (igår) - Somnade i soffan.
22.15 (igår) - Gick upp och sov i min säng ist.
05.00 - Vaknade.
05.15 - Spelade sims.
07.15. - Spelade Sly3 x)
08.00. Lade mig hos pappa och sov där.
09.00 - Tittade på TV.

Haha, mitt shema över vad som har hänt idag och igår.

Nu ska jag platta håret och sen ska vi åka till Uppsala och fira en till lilla julafton! :D Haha :P

Puss <3

i skolan O.o

nu är jag i skolan och, jqag vet inte när diana kommer :s SNART hoppas jag :D
puss

JULLOV IMORRON FÖFAN!

den hära låten sk ajag sjunga imorron på julavslutningen. pallar int skriva ordentligt but deal with it -.-


(saknar dig med linduur <3 hoppas vi ses supersnart, love u <3333)

Mama do.


Bilder (;

1.  2.
3.  
4.

1. Luciatåget i måndags (från www.linntedenmark.webblogg.se)
2. Jag sjunger solo :S (från www.linntedenmark.webblogg.se)
3. Jag i måndags (från www.chokladdryck.blogg.se)
4. Jag och Lucas ;) (från www.chokladdryck.blogg.se)

Linn är finsat i hela världen.

FÖRALLTIDOCHALLTIDOAVSÄTT!

-.-

Jag = Uppe klockan 05.30 imorgon för att gå hemifrån klockan 07.00 för att vara i skolan 07.30. Mysig dag imorgon va? -.-

When I Look At You


I'm moving in!

Haha, jag kom på en sak! Jag kan ju faktiskt flytta in i mitt rum, här har jag allt jag behöver! En säng, kläder, tv, dator, godis, julmust, chokladkalender och marsipangodis! :) ;)

Nu sitter jag här och tittar på Robinson! Men nu ska jag kolla lite bloggar och fb ;)

Puss <3

Julppvisning!

Tjhaaaa! ;)

NU siiter jag  och spelar piano! Diana visade mig en hemsida igår där typ ALLA låtar finns men ackord ;) Wellwell! Gick upp typ nio för att träffa Johanna och Kämpetorp flick utanför Enskedehallen 10.15. sen hade dom uppvisning typ kvart i tolv och dom var skitabra dom små skitungarna! :D Dom körde fristående, i mitten gjorde dom lite fel men det märktes inte för dom bara fortastte som om inget hade hänt :D Jag är fett stolt! :A Sen åkte jag och Johanna bejjb hem till mig och åt och sen träffade vi UT utanför Enskede igen klocken 13.00. Sen hade vi uppvisning typ kvart i tre, vi körde fyra trampettvarv; ljushopp med tät ström, grenpik, grupperad volt och stegringsvarv (grupperad volt, pikvolt, sträcktvolt) och sen åkte jag hem! :)

Jaja, vad har ni gjort idag??

Nu ska jag gå och köpa godis med min bruur ;)
<3

ERIK GRÖNWALL --> IDOL 2009

GRATTIIIIIIS! ;D <3

HERE WE GO AGAIN, PIXIE LOTT


Nu är jag hemma! :D

Kom hem för typ en kvart sen, fb laggar på mammas dator så nu ska jag gå upp och sätta mig i mitt rum med juice! :) Uppdatering och möjligtvis bilder ;)

Mitt vatten smakar anus. //Linda Flodin

HAHA! Love the citat like I do! :)

För typ 10 minuter sen kom jag hem från träningen och nu sitter jag här och ska göra marsipan figurer! :D

Puss <3333

Träning! :D

Tjatja!

Om typ en timme ska jag åka till träningen! :) Vi ska väl typ köra fristående och lite mattvarv I guess. :D

Puss

I skolan! -.-

NU sitter jag is kolan. Typ inga har kommit än. Idag ska vi redovisa våra "frågor" och senär det luciaträning as usual.

Love it like I do

Secondhand Serenade, Your Call


Secondhand Serenade, It's Not Over

YEEES!

YES! Jag kom precis på att jag har två chokladbitar att äta till ikväll! :) I love it.

NU är jag hemma och ska kolla lite bloggar. I skolan hände inget särskilt. efter skolan åkte jag med Kelly, Emelie, Hilda, Emma, Valle och Hilda till stan. Vi gick lite i affärer och jag köpte till Olle, Anton och Anders. Så nu ör jag klar med precis alla min julkappar! Stolt!

Wellwell! Nu ska jag tönta fb och plugga! Och nu börjar 70s' show! :)

Kyss på arslet! <3

Love you, BF. Ellenpellen 'hjärta' Gay-Louise

Haha, Louise är gaaaaaaay! <3<3<3 Love you bögkompis! :D <3<3<3<3

Nu är jag hemma från träningen! :) Saknar redan Louise :( Menmen, livet rullar vidare anyways x)

Aja, nu ska jag doscha! :) Puss<3

Treening!

Tjahtjah bloggen! x)

Nu sitter jag här med min syster och kollar That's 70s' show, och om en och en halv timme har jag träning. Sista gången jag träffar Louise på mer än en månad D''''''''''''''''''''''''': Wellwell. Johannie bunnie kommer iaf vara kvar med mig! Och Linduur! :) <3333

Puss <3333

Swedish-.-

Nu sitter jag här i skolan med Lucas, vi har typ precis redovisat spanska 10. Han fick såklart MVG vad annars? Och jag fick typ VG/MVG (" Vi ska äta om typ em halvtimme, men tills dess ska jag plugga svenska! :)

Puss <3

Sometimes your fantasy feels like... just... gone.

Nu är jag hemma från träningen och kollar på nåt på ettan :S På träningen pratade vi om att vi kanska ska få höjd lön! :D Ist för 25 kr i timmen ska vi få 30 kr i timmen :D Haha, tönt jag är men iaf ;) På lördag är det jultävling, ska va där KVART ÖVER TIO!!! Omg brukar ju typ sova till 11 :S Och Louise den bajskorven åker ju till Thailand på torsdag :( Shiit! :''''( Aja, nu ska jag tönta fb och plugga lite ;)

Puss<3

P L U G G

Spell it everybody with me! P. L. U G. G. What happens now. Oh fuck...

Nu är jag hemma! Måste göra klart 13 i svenska, ska man nog klara. Inte så mycket kvar! Intresseklubben antecknar... -.- Wellwell, klockan halv 6 har jag träning. I två timmar, thank god for that, skulle dö på tre. Nu sitter jag och letar eftetr lita ackord som jag kanske kan lära mig på piano om jag har tur :S Haha! x)

Puss <3<3

Med Linn!

Hääähjj bloggen! :D

Fett länge sen jag bloggade! Men nu ska jag börja igen! Nu sitter jag här med Linn i skolan och pluggar svenska, måste redovisa typ tre steg den här veckan :S Menmen! Vad har hänt med er?? Själv har jag typ inte gjort någonting utom pluggat. Nästan inte tränat heller har typ hoppat asmånga. Wellwell, nu sk ajag fortsätta med min filmrecension! :)

Puuss<3

RSS 2.0